Official Blog of Tarwa Onarouz
A way to follow our project for the children of Morocco

Sexturism och pedofili i Marocko

Nedan finns en video som ett franskt reporterteam gjort om sexturismen i Marocko. Den är dessvärre på franska.
Innehållet är i stora drag att det blir allt vanligare att europeiska sexturister (och ibland dem ett antal pedofiler) beger sig till Marocko. Först gör de ett reportage i Marrakech där de går ut efter mörkrets inbrott. De bevittnar andra européer förhandla med hallickar och blir sedan själv erbjudna sex. De frågar då om man kan få ett litet barn och blir erbjudna en 8-årig pojke utan problem på första försöket.  De pratar sedan med ett gång marockanska tonårspojkar som berättar om kvällens kunder – en som gav 200 Dh för en avsugning osv.
Efter detta är det ett reportage om en rik fransk pedofil som bodde i ett stort hus i Marrakech och hade en hallick som försåg honom med småpojkar som fick bo hos honom. Han tvingade dem att titta på barnporr och tog även mycket bilder på dem som sedermera cirkulerade på nätet och förstörde pojkarnas rykte och relation till sina familjer för all framtid. Två pojkar som nu är ca 15 år berättar om vad de utsatts för.
Tillsist handlar den om en belgisk man som var verksam i Agadir. Lurade till sig sex och utmanande/pornografiska fotografier av mycket unga (ner till 13 år) marockanska flickor mot löften om giftermål och pengar. Han sålde sedan bilderna. Även dessa bilder cirkulerar på nätet, alla vet vilka flickorna är och flera av dem är utfrysna av sina familjer.

Ett litet utdrag av Europas bidrag till de utsatta marockanska barnens liv.

Advertisements

No Responses to “Sexturism och pedofili i Marocko”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: